Horoscop 2016 Balanta


Horoscop 2016 - GENERAL

Acest an este unul in care urmele destinului le vei resimti foarte adinci. Ti se va spori inemaginabil senzitivitatea. Nostalgia, melancolia, intuitia vor fi cativa dintre termenii pe care ii vei resimti ca te guverneaza. Acum e vreme buna pentru creatie. Sa te reantorci catre temelia adevarului spiritual. Un an in care credinta va creste exponential. Iar providenta va fi blinda cu tine, daca vei actiona cu aceleasi intentii. In directia semenilor tai. E o perioada in care o multime de adevaruri se pot naste in constiinta ta. Si din care vei putea extrage un esential pretios. Te vei putea autovindeva cu el. Sau vei putea vindeca pe altii, cu ajutorul acestuia! E o perioada in care iti poti planifica sa incepi sa scrii o carte. Toate circumstantele vor fi prolifice pentru acest caz nobil!

MUNCA

Munca se va dovedi una esentiala in cazul tau acest an. Totusi, probabilitatea sa fie efectuata dintr-una cu un feeling sporit. Asupra celeia ce reprezinta, calea ta de urmat. Va trebui sa iti urmezi inima, atunci cind alegi sa iti executi meseria, cu profesionalism. Dedicarea te va ajuta sa creezi si sa procreezi lucruri frumoase. Atunci, cind sapand in interiorul tau vei depista niste adevarate perle. Unicitatea a ceea ce vei trai, departe de tumultul lumesc. Sau cel putin aparent departe, caci trairile vor fi mai degraba imaginare, te va ajuta sa ai pe linga un randament sporit al muncii si o calitate deosebita a acesteia prestata! Dar mai ales te va ajuta sa executi un rol cumva special in viata ta. A celui de protector. In aceeasi masura s-ar putea un protector ascuns, cu bune intentii sa te ajute sa iti savarsesti misiunea pina la capat. Mai mult, ca atit sa treci pina la finalul acesteia cu brio!


BANI

Anul asta e cumva mult mai bun din punct de vedere financiar. Cel putin limitarile si constringerile de anul trecut te-au mai lasat! Acum vei invata sa cistigi din niste talente ascunse, pitite adanc in subconstientul tau. Natura ta. Perioada asta le vei da de lucru si le vei face sa nasca lucruri frumoase. Iar asta iti vor oferi o careva doza de protectie. Si chiar si bani, proveniti din surse nebanuite. Secrete, protectori ascunsi. Dar binevoitori din fire! Care vor avea grija sa iti amelioreze traiul si viata! Cu cit vei darui mai mult, cu cat vei da dovada de mai multa compatimire si protectie fata de cel nevoias, mai neprihanit decit tine. Cu atit belsugul si multumirea divinitatii, va avea grija sa duci lipsuri cit mai mici. Si cat mai putine. Este vorba despre o armonie creata intre: ,,Daruieste si fericit vei fi!,,. Chiar daca senzatia ca primesti viceversa poate fi idealistica sau imaginara!

RELATII

Inca e un an in care reinnoirile se fac la acest nivel. Probabil poate fi vorba despre un final la acest capitol. Sau poate doar despre niste simple schimbari. Periclitarile insa de genul certuri, divort va trebui evitat. Numai daca evenimentul este deja in curs de dezvoltare si nu mai poate fi depasit. Oricum, de o perioada buna incoace aceasta directie te pune la incercari. La incercari atit de rezistenta. Cit si iti ofera sansa sa ai parte de oameni noi, sanse noi, oportunitati noi. Sa improspatezi momente de cuplu care ti se pareau impietrite. Si sa urmezi vocea revolutiilor. La figurat vorbind, acolo unde se cer a fi facute. Si anume in directia oamenilor cu care vii in contact. Ori cei revolutionari, vizionaristi si speciali din fel, te fac sa te simti mai implinit/a. Si mai ales sa te realizezi mai cu verva in ceea ce iti propui! Chiar si in acest sector, anul asta iti va aduce surprize de providenta!


MOD DE VIATA

Probabil va fi un mod de viata mai solitar. Usor mai izolat. Sau pur si simplu mai plin de sens spiritual. Si centrat pe miezul, a ceea ce inseamna adevar sufletesc. Personalitatea ta acum are nevoie de a se incarca de energie. De a inflori sub influenta fortelor creatoare. Imaginatia, valul artistic s-ar putea sa te duca cu gindul la detasari subtile de real. Perfect pentru a accesa planuri de alt nivel pe toata durata acestei perioade. Sa practici yoga, meditatii. Sa te lasi dusa usor de val, de energii, de forta divina, suprema. Care ti le va orindui pe toate dupa voia lucrurilor. Chiar si starea interioara de spirit. Vei avea o senzatie majora de evolutie spirituala!

ZICALA ANULUI

Deviza anului este: ,,Revelatia este interventia directa a Divinitatii!,,.