Horoscop 2016 Berbec


Horoscop 2016 - GENERAL

Asa cum anul asta te prinde in mijlocul unor planificari si clasificari tipice de rutina, in care vei avea tendinta sa te autodepasesti. Ca si seriozitate, maturitate si responsabilitate. Astfel incit sa iti executi frumos si constructiv rolul de la munca. Sau pur si simplu insiruirea lucrurilor ce tin de momente zilnice. S-ar putea sa oferi mai mult privilegiu starii sanatatii tale, momentelor ca si igiena personala, ori pur si simplu procedurilor SPA. S-ar putea dovedi in acest sens un an chiar de-a dreptul fructuos, care iti va aduce rezultate pe masura. Mai ales daca iei decizia sa iti croiesti si o afacere in acest sens. Una cu bataie si activitate peste granita tarii natale.

MUNCA

Aceasta iti va oferi multe sanse de realizare, daca vei fi constient de rolul pe care trebuie sa il executi ca sa avansezi. Sau ca sa te realizezi! De aceea ar fi indicat sa te inarmezi cu rabdare, maturitate, dar mai ales clara intelegere ca anul asta ,,munca te va crea ca si om,,! La modul atat direct, cat si indirect. Tinde sa legi relatii frumoase la servici cu angajatii/colegii sau subordonatii, astfel incit sa te infiltrezi mai usor in rindurile celor privelegiati. Te va face sa iubesti in mod absolut si din ce in ce mai mult ceea ce faci. Dar mai ales iti va face din zilele banale, epava si sursa de fericire, evolutie, realizare si avansare. In momentul in care te vei decide sa inveti o limba straina aleatorie, s-ar putea dovedi pe parcurs ca iti va fi de mare ajutor! Dar mai ales de progrese in acest domeniu, ca si deplasare, ridicare in ierarhii si pozitii!


BANI

Sursele financiare, ca si de fiecare data iti vin direct si implicit din directia propriilor realizari. Din cariera pe care o practici si din numele pentru care muncesti. Anul asta ambitia te va duce cu gindul, la noi tarimuri ca si sursa de cistig. La noi aliante, de peste hotarele tarii. Planul pe care ti-l croisti anul asta, s-ar putea sa nu excluda si avansari in studii. Care te vor ajuta pe linga avansare, cizelare profesionala. Sa cistigi continuu si fixat sume din ce in ce mai mari de bani pe parcurs. Mai ales daca in aceeasi masura iti vei pune in activitate ambitia, responsabilitatea, inovatorismul si energia de care dai dovada. De la un timp bun incoace. Implicit si anul asta!

RELATII

Este absolut indicat anul asta sa dai mare importanta colaborarii cu fiinta draga. Cu sotul/sotia tau/ta, dar inclusiv si cu partenerii de afacere. Sau cu colegii de la munca. S-ar putea crea o senzatie initiala ca cei cu care vii in contact iti pot deveni foarte usor dusmani. Totusi zicala, reflexiei proprii in cei de linga noi este cit se poate de valabila in cazul tau, aceasta perioada! Se pune pret pe rabdare, pe amiabilitate, dar mai ales pe diplomatie. Chiar daca cariera si sfera sociala, munca devine anul asta punctul tau forte, totusi relatiile cu cei care te inconjoara sunt implicit formatoare de temelii ale acestora. Vei fi impus/a sa inveti sa iti stapinesti agitatia, alerta. Sa dai dovada de mai mult calm, dar mai ales de rabdare. Altfel multe dintre sferele vietii tale ar putea avea de suferit! Un an plin de energie activa, in aceasta directie te asteapta!


MOD DE VIATA

Exactitatea, corectitudinea, constructivitatea vor fi notiunile care ar trebui sa te guverneze ca si principiu de viata anul acesta. Regimurile prestabilite, orele bune de somn, sedintele la saloane de masaj, bazin, SPA vor fi cele mai indicate. Mina in mina cu graficul prelungit de ore de munca, acestea vor fi cele care iti vor reda o mai mare forta de munca. O mare capacitate de rezistenta. Dar mai ales vor preintimpina careva disfunctii la nivel al starii sanatatii. Incearca sa contopesti armonios atit orele de la servici, cit si cele de grija a organismului tau. Numai asa vei obtine randamentul favorabil pentru a avea succese in ceea ce planifici si ti-ai propus, anul asta!

ZICALA ANULUI

ZICALA ANULUI, valabila pentru tine anul asta este: ,,Munca l-a facut pe om!,,. Dar si: ,,Cu siguranta sanatatea este mult mai valoroasa ca si banul deoarece sanatatea face banul!,,.