Horoscop 2016 Capricorn


Horoscop 2016 - GENERAL

E un an cumva mai dificil ca si organizare. Teluri de atins sau ambitionare. Este unul in care introspectia si munca cu tine insuti/sufletul tau, lumea ta interioara este foarte si foarte importanta. Acum s-ar putea sa te ambitionezi sa te realizezi peste hotarele tarii. S-ar putea sa te deplsezi pe tot parcursul acestuia, la mari distante de la locul unde traiesti. S-ar putea sa reincepi o perioada concentrata pe studii superioare, postsuperioare, master, doctorat. Pe studierea unor culturi, limbi straine. Pe introducerea in sistemul tau de valori a unor noi filosofii, unor noi culturi, legitati de viata. Religia, apropierea cu Divinitatea va fi una extrem de importanta pentru tine pe tot parcursul acestuia!

MUNCA

S-ar putea dovedi un an extrem de muncitor, ca de fiecare data. Totusi unul cumva autoimpus mai mult. Poate usor mai izolat de locurile cu care te-ai obisnuit. Lumea la care tii. Persoanele draga. Sau puncte din sectorul asta. Acum depui efort mai mult de dupa cortina sociala. Sau cel putin te vezi mai bine intr-o postura mai ascunsa de ochii publici. Acum ai de pus multe momente in regula. Mai ales cele de origine personala. E vremea cind regula in inima, sufletul, ratiunea si conceptele tale de viita sunt absolut primordiale. De aceea inca odata munca, te va aseza pe un fagas normal al lucrurilor. Indreptandu-te catre cel/cea care esti sau vrei sa fii!


BANI

Comparativ cu anul trecut, cind sursele financiare iti tot veneau din origini de cuplu, parteneriat. Acum cistigurile si investitiile pot fi mai insistente pe domenii de terenuri, imobiliare. Acestea te pot imbitiona sa centrezi energia si sa faci fata mai multor momente mai putin usoare din viata ta! Cind viata ti s-ar putea parea mai plina de nelegiuri fata de tine. Important este sa intelegi ca experienta pe care o acumulezi acum te va ajuta sa iti maresti sursele de castig pe parcurs. Sau cel putin te vor cali, echilibra si face mult mai responsabil decit ai fi crezut vreodata, ca e posibil sa fii! Ca sa iti atingi telurile propuse!

RELATII

Este un an in care incercarile vin si la acest nivel. Un an in care te-ai putea autoizola in propria lume. De unde si relatia, cuplul tau sa aiba de suferit din asta. Acum e momentul acela, cind testul de rezistenta de duce activ in aceasta directie. E perioada in care te autoimpui sa te transformi, sa evoluezi. Sa iti autodetermini propriile calitati si apoi a celui/celei de langa tine. E vreme cind inveti sa pretuiesti esenta a tot si la toate. Mai ales a caldurii si momentelor pretioase de a fi in cuplu, de a fi impreuna. De asemenea exista o mare probabilitate, fiind peste hotarele tarii. Deplasandu-te pe alte taramuri sa te faci cunoscut cu alte personaje importante din viata ta!


MOD DE VIATA

S-ar putea sa dai dovada, sa adopti un mod mai solitar de viata. Va trebui totusi sa fii atent la iesirile in aer liber, la plimbarile repetate. Pe care intr-un mod repetat, constiincios va trebui sa le faci. La stilul personal de a gindi, simti si constientiza lucrurile. Altfel, s-ar putea sa te trezesti cu momente de usoare depresii, represii personale. Dar mai ales cu niste probleme de sanatate pe fondal de stres. Sau autoizolare repetata! Va trebui sa adopti un stil de viata echilibrat, armonizat, mai ales la nivel spiritual. Momentele de reculegere si indreptare catre credinta sunt foarte si foarte importante!

ZICALA ANULUI

Deviza acestui an este: ,,Fericirea reprezinta sentimentul de liniste, voiosie si siguranta al unei constiinte curate!,,.