Horoscop 2016 Fecioara


Horoscop 2016 - GENERAL

Anul asta este unul cu foarte mari oportunitati pentru tine. Ca si realizare personala. E vreme sa iesi in fata. Sa iti creezi un nume. Sa tinzi si sa speri cu incredere la visele si planurile, la care de atita amar de vreme ai lucrat. Muncile iti vor fi acum rasplatite. Chiar si acel neajuns financiar, de anul trecut. Acum ti s-ar putea intoarce sub forma de sanse, de remunerari. sau pur si simplu de datorii intoarse, polite preplatite de cei cu care intri in contact. De catre partenerul tau de viata. Sau cel/cei de afacere. Vei atrage in jurul tau oamenii potriviti, aceste perioade de destin. Cind providenta te va inarma cu forta, dar mai ales cu suprematia, de a fi sigur/a pe calitatile, talentele tale. Si sa ti le realizezi, dezvolti. Vei fi ajutat/a in mare parte de toti cei cu care vei intra in contact!

MUNCA

Neinfricat fiind de munca, anul asta va fi ca si o continuare, mai marcanta, mai accentuata a ceea ce esti. O perioada in care harnicia va veni ca si un entuziasm de fel. Dintr-una cu un noroc providential. Cu o putere de a intrezari sansele de la mult spatiu si timp distanta. De telul propus. Vei avea acea viteza de expansiune la care ai visat de mult timp incoace. Te vei simti curajos/oasa, apt/a si mai ales demn/a de ati lua laurii. Este foarte interesant un moment. Chiar daca acest an va veni cu un clar marcaj de realizare personala. Totusi va trebui sa dai multa importanta mesajului celui de linga tine. Pentru ca sustinerea partenerului/rilor conteaza la maximum acum. Vei fi sustinut/a, protejatta, dar si indrumat/a. De aceea atentia si natura ascultatoare iti va conferi si mai multa sansa!


BANI

Banii vor veni, numai si numai ca si urmare a satisfactiei realizarilor de care vei da dovada. Acum culegi laurii. Dar si trebuie sa dai dovada de foarte multa acuratete, harnicie si atentie. Detaliile sunt cele care isi spun regula! Vei avea norocul sa cistigi mai mult, ca si dovada a expansiunii capacitatii de a te respecta. De a te vedea implinit. De ati vedea reputatia la rang inalt. E momentul in care evolutia de orice nivel, mai ales rational. Studii, calificari, deprinderi lingvistice, te vor ajuta sa avansezi enorm. Si in materie financiara. Economiile, chiar daca iti vor veni mai dificil sa le faci. Va trebui sa le urmezi. Astfel, te vei trezi cu cheltuieli mai mari decit te tin cheremul. Numai daca nu cumva, vor fi efectuate si astea cu un scop bine tintit. In ati face o publicitate de calitate. Care sa te ajute in a vansa si mai mult in materie economica!

RELATII

E un an chiar de foarte bun augur pentru tine. E momentul cand apar foarte multe sanse in ati re/gasi perechea providentiala tie. Un an in care destinul iti va aduce in fata perechea sufletului tau chiar. S-ar putea ca fiind guvernat de valul asta sa iti iei responsabilitatea sa te re/casatoresti. Sa inchei un litigiu contractual de bun augur pe viitor. Ca si perspectiva de cuplu. E un an in care Dumnezeu iti intoarce binele facut anterior si te remunereaza cu un partener pe masura. Care te va sustine in toate cite le planifici sa le faci acum. Te va ajuta sa iti re/capeti increderea maxima in tine. Iar starea de fericire, implinire si armonie iti va crea un randament inalt. In toate sferele vietii! Un an extrem de bun la acest nivel. Pregateste-te sa joci la nunta vietii tale!


MOD DE VIATA

E un an poate mai lasciv ca si greutati. Intensitatea organizatorica va persista. De munca va fi si o vei efectua pe masura. Totusi, te vei simti mai lejer. Mai liber in a face alegeri. De unde si capacitatea ta de te autovindeca si a straluci, emana energie pozitiva maxima. Va trebui sa fii atent/a la abuzuri de orice fel. Mai ales de natura medicamentoasa sau lichide. Cu continut alcoolic in special. Astea s-ar putea sa iti pericliteze usor din starea armonioasa fiziologica. Totusi, ca si generalitate se anunta un an chiar foarte bun. De un inalt randament pe toate nivelurile. Cu mai putine lipsuri la nivel fiziologic!

ZICALA ANULUI

Zicala acestui an este: "Fiecare persoana pe care o ai langa tine, tot ce ti se intampla exista pentru ca le-ai atras. Ce decizi sa faci mai departe cu ele depinde de tine!".