Horoscop 2016 Gemeni


Horoscop 2016 - GENERAL

Acest an este unul in care iti pune in vizor mai mult si mai mult, domeniile precum relatiile in viata ta. Si familia. Domeniul casnic. De unde si armonia interioara. Te poti gindi sau astepta la niste planificari sau achizitii de origine funciara. S-ar putea sa pui temelia unei case, a unui apartament, locuinte. Sau pur si simplu intr-un mod absolut natural sa iti infiintezi o familie. Acum este foarte importanta echilibrarea acestor domenii in viata ta. Totusi s-ar putea sa receptionezi unele limitari la nivel de colaborare cu cel/cei de linga tine. Astea pe motiv, ca a venit vremea cind responsabilitatea si maturitatea in aceasta directie este binevenita.

MUNCA

Aceasta perioada de un an, pe tot parcursul o vei resimti ca si domeniu de munca, servici, usor mai lejera. Cumva mai plina de oportunitati poate, fata de anul trecut. Sau pur si simplu mai facil ca si grafic, rutina si organizare ore. S-ar putea sa simti importanta acestei tematici in viata ta usor mai dispersata. Adica nu atit de primordiala. Acum nu mai trebuie sa alergi in o mie de parti si sa te imparti in o mie, penrtu fiecare minut din zi. Ca sa reusesti sa le faci pe toate. Acum simti necesitatea sa te asociezi. Intr-un parteneriat de afacere, poate?! Sau pur si simplu sa urmezi un grafic cu un coleg de munca. Cu care simti, stii ca vei creste, net exponential. Ca si profesionalism. Ca si personalitate.


BANI

S-ar putea sa fie un an nu chiar atit de darnic ca si anul precedent la acest nivel. Este un an in care cistigul iti va veni, direct dintr-o asociere afacerista. Sau pur si simplu dntr-o colaborare de munca. Acum sansa nu e atit de jucausa, la modul ca providenta nu e atit de plina de azart cu tine. Ci depinzi in mod direct si clar de cel de linga tine. De capacitatea ta de a te adapta colaborarilor, dar mai ales conlucrarilor, de orice nivel. S-ar putea chiar sa conteze foarte si foarte mult, infiintarea unei afacer de familie. Clar e una, proiectele legate de bani, trebuie sa vina clar din stabilirea unor relatii de conlucrare cu cei de linga tine. Chiar si cu partenerul de cuplu. Sau un membru de familie.

RELATII

Acest domeniu, acest an este supus clar incercarilor. Unor piedici, treceri in care trebuie sa dai dovada de maturitate. Acum trebuie sa devii mai responsabil/a. Mai raspunzator/oare fata de deciziile pe care le ai. In mod direct legate de cuplul tau. Viitorul acestuia depinde de lectiile pe care le vei trece cu brio! Daca le vei trece cu nota zece, providenta te va incununa cu un viitor stabil. Alaturi de cel/cea pe care il/o iubesti. Iti va oferi posibilitatea sa iti creezi o familie bazata pe incredere reciproca, dar mai ales pe valori pline de intelepciune. Doar ,,greutatile,, ne fac mai tari si ne unesc nu?! Daca nu cumva te distragi de la regula si dai de contrariu?!


MOD DE VIATA

Anul asta poate deveni un an usor mai stationar pentru tine. Cu toate ca nu ai cum sa nu fii pe unda, mereu activ/a si plin/a de viata. Legaturi, comunicare, deplasari de tot felul. S-ar putea necesitatea de a-ti petrece din ce in ce mai mult timp cu familia. Sau intr-un domeniu mai intim, interiorizat sa te faca usor mai inactiva. Sau cel putin mai putin activ/a. Ca si generalitate, va trebui sa dai mai multa atentie unor recreari la domiciliu. Sau pur si simplu de origine, cu implicarea intregii familii. Cum ar fi, renovarea apartamentului, casei. La interior, la exteriorul acesteia, nu conteaza. Cert e ca iti va aduce placere, jovialitate si optimism. E timpul sa te gindesti la un mod de recreere in domeniul intim, al intregii tale familii!

ZICALA ANULUI

Zicala anului este: ,,Cu rabdarea treci si marea (ca si norma relationala), dar cu raul nici paraul!,,.