Horoscop 2016 Leu


Horoscop 2016 - GENERAL

Anul acesta este un an cu multe reusite si incasari de origine financiara. Este un an in care amplificarea de origine materiala, merge mina in mina cu insistenta ta. De a te realiza la acest nivel. Vei avea partea de amplititudini majore, atit la propriu cit si la figurat pe acest nivel. Si anume, vei putea atrage surse straine de investitii. Chiar si de origine externa, dinafara tarii. Un capital care sa iti fie ca si o temelie a unei afaceri de viitor. Sau pur si simplu a unor cistiguri mai pe masura. Sau peste masura asteptarilor. Cu toate ca in cazul tau, normele nu au nici-o valoare! Ba chiar mai mult, au fost inventate ca sa iti ieie din stralucirea, cu care esti inzestrat/a!

MUNCA

Anul asta se anunta unul extrem de prolific in ale muncii. Dar mai ales remunerabil. Pentru a-ti atinge telurile propuse, mai ales cele materiale, vei fi nevoit/a sa te dezici de la un sir de distractii. Carora anul trecut le-ai dat curs. Limitarea va fi resimtita. In schim vei avea parte de astfel de rezultate de natura castig incat vei fi gata sa iti asumi resposabilitatea. Va trebui sa dai dovada de continua inventivitate. Dar mai ales sa te straduiesti sa evoluezi continuu. Sa pasesti in pas cu timpul si mersul societatii. Poate chiar niste studii superioare, masterat sau pur si simplu instruire continua, te vor face din ce in ce mai bun/a. In materie profesionala, atsfel incat sa dai randament major. E un an cu rezultate frumos simtite la buzunar!


BANI

E unul din anii cind rezultatele le simti numerar. Cind numele facut anterior, reputatia creata, publicitatea acum lucreaza pentru tine. E perioada in care cistigi sume frumoase, alteori chiar grandioase. Datorita unor semnale de bunavointa ale providentei! S-ar putea in mare parte banii partenerului tau de viata, de afacere, de orice gen de colaborari bussines sa vina cite putin si in caznalele tale. Mai exact s-ar putea sursele sa creasca ca prin minune. Bineanteles munciti vor trebui sa fie acesti bani, insa si acea doza de noroc va persista. Astfel incat sa constati ca ai realizat probabil mai multe, decit ai fi meritat pe drept. Semn de mare beneficiu de destin!

RELATII

Inca schimbarile au loc la nivel relational. Esti genul care nu se multumeste cu orice. De aceea alegi ori sa avansezi, mina in mina cu cel/cea iubit/a. Ori sa deritici in acest sector periodic si ciclic. Reannoindu-ti candidaturile la inima ta! Cu sentimentele s-ar putea sa stai usor mai prost acest an. Probabil pe motivul ca vei fi mai concentrat/a in a cistiga mai mult. In a avea surse financiare mai mari. Pentru ca sa iti acoperi niste achizitii, niste planificari. Mai ales de origine afacerista. S-ar putea sa iei credite. Sau sa ai norocul ca impozitele sa fie mai mici la cit te asteptai, iar dobinda, taxele sa iti vina direct ca si cistig personal!


MOD DE VIATA

E un an foarte concentrat pe munca si realizari concrete. Exacte! De aceea s-ar putea spune ca va fi un an mai dificil. In care organizarea, stabilitatea graficului va avea un rol important. Un moment extrem de important, de care va trebui sa tii cont va fi anume acela, de a-ti face ore libere intre cele de munca. Si anume, chiar daca insistenta ta de a te priva de unele placeri va fi imensa, va trebui sa te menajezi usor. Astfel incat sa combini micile placeri personale, cu cele de origine masiva economica. Pe cealalta parte a situatiei! Acum acasa la tine va fi mai multa liniste si mai putina duritate. Raceala colaborarilor va mai slabi. De aceea relaxarea la domiciliu, va fi una din directiile binevenite a acestui an. Pentru ati mentine bunul randament, continuu ca si intensitate, de-a lungul acestei perioade!

ZICALA ANULUI

Zicala anului este: ,,Ce-i in mana nu-i minciuna!,,.