Horoscop 2016 Pesti


Horoscop 2016 - GENERAL

Acest an este unul in care providenta este foarte darnica cu tine mai ales la capitolul relational. S-ar putea sa iti aduca in viata ta sufletul tau pereche. Persoana potrivita cu care sa iti doresti chiar sa legalizezi relatia. Adevarul este ca tot acest timp este cel in care iti asculti intuitia, iti urmezi chemarea. Unul in care fara sa apleci urechea sau sa iti ascuti senzatiile auzi, simti, percepi lucruri inemaginale. Emotiile sunt extrem de voalate, transparente. Legatura cu Divinitatea o ai directa, iar tot ceea ce ti se intimpla, le ai in viata ta, exact din considerent mult prea gindit de cei de sus! Ingerii actioneaza prin tine. Iar tot ce faci, ai facut pina acum cu inima deschisa, acum ti se intoarce inzecit! Un an al colaborarilor, parteneriatelor, casniciei de ce nu?!

MUNCA

Munca acum s-ar putea sa treaca pe prim plan. Mai ales cea de origine carieristica! In care iti vei propune sa iti faci un nume. Sa iti creezi o cale sigura de realizare. Vei pune accent marcant pe ceea ce vrei sa realizezi. Iar insistenta pe un domeniu de afirmare te va face mai hotarat/a si mai ambitionat/a, decat niciodata! Totusi va trebui sa fii atent/a cu alegerile domeniului. Pentru ca aparent s-ar putea sa te trezesti cu niste limitari in acest domeniu! E moementul in care colaborarile si parteneriatele vor fi mai spornice in ati realiza planurile. Nicidecum solitudinea nu te va scoate inainte. Tre sa dai mai multa importanta mesajelor divinitatii, prin oamenii care ti se pun dinainte!


BANI

Ca si perspectiva financiara este una probabil mai putin stabilizanta. Totusi acum inveti sa faci bani din directii ineventive, revolutionare. Mai putin obisnuite. Poti opta pe domenii tehnologice, sociale. In care inventiile si descoperirile au legatura in mod direct cu ceea ce vrei sa obtii, cistigi! Poti avea parte de niste flash-uri de idei absolut fabuloase, cu care sa nu dai gres in a castiga sume fabuloase pe viitor. Totusi poti avea niste castiguri din niste asocieri extrem de avantajoase. Dintr-o casnicie coninteresata. Sau cu un partener cu o pozitie impunatoare sociala! Banii sunt cei care iti vor aduce aminte de ingerii tai pazitori acum. Pe bune!

RELATII

E un an foarte si foarte norocos pentru tine din aceasta perspectiva. S-ar putea sa simti un imens val de pretendenti/dente la inima ta. La un moment dat chiar, vei putea sesiza clar mina providentei in toata aceasta miscare. Divinitatea este foarte buna cu tine si iti va pune in fata, persoana multasteptata de tine. Va fi anume acea persoana, care iti va oferi increderea in tine. Care te va ajuta sa pasesti cu incredere inainte. Dar mai ales care te va ajuta sa te reindragostesti. Sau sa faci un cuplu frumos, solid de viitor! Este foarte necesar sa atragi atentie la toate simbolurile destinului. Acesta este anul in care darurile cerului iti vin sub forma de fericire de cuplu. E vreme extrem de frumoasa cind incepi sa afli persoane speciale in viata ta! Dar mai ales pe aceea cu care iti vei dori in mod cert sa iti legi destinul!


MOD DE VIATA

Va fi unul marcat pe momente petrecute in cuplu, in doi. E o perioada in care inca valul divinitatii te misca in toate. Te vei simti miscat de locurile linistite, pline de calm. Poate chiar biserici, manastiri. Domenii esoterice sau mistice. In care vocea suprema se face auzita mai lejer. Atentie totusi la abuzurile de substante narcotice, medicamentoase. La cele alcoolice sau mai ales tot felul de stimulenti psihotropi. Care te relaxeaza sau care te scot la un alt nivel al realitatii. Intr-un alt spatiu, alta lume, alta dimensiune! Inca este necesar sa iti urmaresti circulatia limfatica si functionabilitatea hormonala in interiorul organismului tau! S-ar putea sa iti deie cu minus daca le vei exclude din vedere. Sau le vei autosabota prin obiceiuri proaste!

ZICALA ANULUI

Deviza anului va fi: ,,Casatoria provine din dragoste asa cum si otetul provine din vin!,,.