Horoscop 2016 Rac


Horoscop 2016 - GENERAL

Anul acesta este un an cu mult marcaj pe deplasari, comunicare, deprinderea unor abilitati de colaborare. Dar mai ales de imbogatirea propriei viziuni, domeniu mental rational cu niste studii. S-ar putea sa fie niste cursuri, niste insusiri a unor abilitati lingvistice. In care atentia pentru detaliu va fi marcanta. S-ar putea sa fie continuarea unor avansari, a unor abilitati sau cunostinte pe care deja le posezi. Ceva care sa iti creeze a amplititudine in gindire, a numelui tau. Dar mai ales un ligament, vizavi de evolutia ta mentala, rationala. Poti opta pentru un domeniu legat in mod direct cu relatiile externe. Cele de peste hotarele tarii. Oricum este vorba despre ceva concetrat ca si materie, calitate, dar de scurgta durata. Ca si timp!

MUNCA

Anul asta s-ar sa il regasesti mai rigidizat din mai multe puncte de vedere. La nivel munca, rutina, grafic al zilei, acesta se va dovedi a fi unul extrem, dar extrem de incarcat. Lipsa temporala va fi cel putin aparent, o mare problema a acestui an. Oportunitatea maxima, va fi insa ca vei reusi sa iti pui in regula domeniul carieristic. Datorita rabdarii si pragmatismului de care vei da dovada, vei avea parte de niste avansari in grad. De niste reusite clare pe doemniu profesional. Acum este perioada in care lectiile se iau si se duc pe acest/acel domeniu. Trebuie sa dai dovada de maturitate si maxima incredere celor angajati, astfel incat sa iti creezi aura dorita pe parcurs.


BANI

La nivel financiar o vei duce mai putin stralucitor decit anul trecut. Totusi, daca vei fi insistent la capitolul job. Si mai ales daca iti vei asuma responsabilitatile, care presupun in a cistiga mai mult. Prin munca asidua, continua si organizatorica. Remunerarea materiala, va fi si ea pe masura asteptarilor. Acum este foarte important sa te dedici unor avansari atit de origine rationala, profesionala, cit si materiala. Ca si dovada a unor calitati din ce in ce mai avansat prestate in domeniu profesional, vei incepe sa cistigi mai fructuos. Directia pe care trebuie sa insisti ar fi cu prioritate, catre export, legaturi cu tarile dinafara. Sau pur si simplu pe schimbul de interese a tarilor vecine.

RELATII

Acest domeniu este in stransa legaura cu mediul serviciu, munca, cariera. Prestabilirea unui legamint in care fiecare sa contribuie cu cite ceva la avansarea eficientei, graficului zilnic, va fi metoda ideala. Pentru pastrarea acelei conexiuni relationale, de inalt rang si nivel! Chiar daca acea tensiune se mai simte si anume, la nivel de control, usoara sau puternica manipulare. Compatibilitatea si starea de bine dintre tine si fiinta ta draga, v-o creati reciproc. Este bine sa iei in vedere momente ca si suplinirea capacitatilor de rezistenta, in momente ca si banalitatea si plictisul zilelor ciclice ale saptaminii. Cind intensitatea pasionala scade, dar prin care se definesc aproape perfect si foarte intens, acele calitati ca si: sustinerea reciproca, comuniunea activitatilor, suplinirea necesitatilor zilnice, reciproce!


MOD DE VIATA

Intr-un mod fabulos, lipsa de timp si grafic supraincarcat s-ar putea sa iti creeze careva dereglari sau complicatii la nivel de sanatate. Stare de spirit, dar mai ales la nivel de capacitate psiho-emotionala! Acum a venit perioada in care trebuie sa iei in vedere, intr-un mod mai accentuat si deosebit, starea de sanatate. Sa iti faci niste analize. Mai ales la nivel hormonal, osos, dentar. Este anul in care medicii, medicina si igiena corporala vor deveni in mod direct amicii tai de breasla. Trebuie sa te menajezi ciclic, astfel incit orice vei realiza pe plan carieristic, sa fie remunerat cu o sedinta spa. Cu o oaza de relaxare intr-un mediu natural. Sau cu o programare de imbunatatire sanatate, la salonul medicului! Un an cu o atentie sporita acestui domeniu!

ZICALA ANULUI

Zicala anului: ,,Nu invata pina la batranete, ci invata pina la moarte!,, si/sau: ,,Omului cu invatatura ii curge miere din gura!,,.