Horoscop 2016 Sagetator


Horoscop 2016 - GENERAL

Anul acesta se anunta unul foarte focusat, centrat pe cariera, domeniu profesional si realizari. Determinarea catre aceste domenii s-ar putea sa te responsabilizeze enorm de mult, de aceea ai putea lua o forma mai limitata de a te manifesta. Graficul mai rigid, constrans, matur si mai ales organizat, va fi cel care te va reprezenta cel mai mult. Vine o perioada cind trebuie sa iti determini clar cine esti. Ce ai de facut o vei simti cu puterea ambitionarii. Realizarile vor veni, bineanteles in imediata urgenta a ceea ce vei face. Se anunta un an extrem de colorat de astfel de munci si perioade prolifice cu reusite profesionale. In cazul in care esti gata sa iti asumi, munca, insistenta si constructivitatea acestor vremuri!

MUNCA

Este un an clar dedicat mai ales acestui domeniu. Telul vine din sentimentul de a te face auzit, simtit in marea societate. Vrei sa iti simti numele plin de greutate. Iar domeniile de activitate s-ar putea sa fie extrem de constructive, pline de responsabilitate, limitate in timp s-ar putea. Vei avea o continua senzatie ca nu iti ajung clipele si lunile sa le realizezi pe toate. Cate le ai de facut si finisat! E un an in care daca vei sti sa te impui prin munca asidua, vei avea rezultate pe masura. Chiar foarte inalte. Viitorul numelui tau, la scara profesionala, sociala sta anume aceasta perioada in mainile tale. E vreme cind trebuie sa iei lucrurile de coarne si sa te impui sa le conduci, asezi, rand pe rand la locul lor. E un an cu insistenta robusta la scara larga, dedicat muncii!


BANI

Cu banii s-ar putea sa te vezi mana in mana cu ceea ce faci. Nu neaparat ca te vei bucura de ei, lafaindu-te! Ci mai degraba le vei planifica obtinerea lor din tot ceea ce vei realiza. Orice pas calculat, organizat acum, te va ajuta sa ai randament inalt pe viitor. In a cistiga mai mult, mai sigur. Dar mai ales te va face sa vrei sa investesti curent, anume in numele tau. Probabil in publicitate sau mai degraba in insusiri si calitati profesionale, carora le vei da mai multa importanta pe parcursul evolutiei. Din ce in ce mai mult! Un an in care pui o temelie sigura acestui domeniu. Unul de viitor!

RELATII

La capitolul relatii, s-ar putea sa te trezesti cu ,,lipsuri,, daca nu vei sti sa fii mai aproape de fiinta draga! Acum trebuie sa inveti sa le combini frumos pe toate, astfel incat sa nu te autoizolezi. Dar mai ales sa nu te trezesti prea mult ambitionat intr-ale tale. Si mai putin coninteresat si de fericirea cuplului tau! Chiar daca perioada asta este mai centrata pe ce ai de facut pentru un viitor mai cald si mai sigur. Acum e momentul sa iti determini clar si rolul celi/celei pe care il/o iubesti in viata ta. Deoarece, anume acest timp se anunta unul cu teste de rezistenta la acest capitol!


MOD DE VIATA

S-ar putea sa fie un an cu un mod de viata hypersolicitat! Si anume, unul concentrat pe realizari, coerenta, corectitudine in actiuni. Dar mai ales pe multa, multa responsabilitate! De unde un acces sporit la pusee de stres. S-ar putea imunitatea sa scada foarte usor, din aceasta privinta! Dar mai ales va trebui sa fii foarte atent la cum te alimentezi sa nu faci o regula, dintr-un produs anume consumat. Va trebui sa consumi mai multe minerale, in special calciu si magneziu. Cele recomandate impotriva stresului si decalcifierii organismului. Va trebui sa iti dedici mai mult timp pentru relaxare, miscare, sport. Dar si pentru sanatatea psihicului tau! Un an care te indeamna sa faci o mediere de aur intre viata ta profesionala si propria stare de sanatate!

ZICALA ANULUI

Deviza acestui an este: ,,Cine nu munceste la tinerete, n-are la batranete!,,.