Horoscop 2016 Scorpion


Horoscop 2016 - GENERAL

Anul asta este unul in care te simti mai usurat ca si posibilitati de manifestare. Iti vei simti providenta mai darnica si mai imbelsugata. Te vei simti protejat/a de o asa zisa ,,stea norocoasa,,. Va fi un an de bun augur chiar punerii in actiune a unor vise, demult ticluite in imaginatia ta. Un an in care planurile se vor realiza sub egida unor ingeri protectori. E un an in care sperantele cresc exponential, vizavi cu increderea in sine. Distractia va fi si ea binevenita. Mai ales daca va merge mana in mana, cu atragerea atentiei asupra aspectului de imbunatatire a sanatatii. Astfel incat si sentimentul si spiritul de echipa, gasca sa fie inclus. E vremea in care poti sa te abonezi la sali de fitness, dans, aerobica. In care sa fie combinate voia buna, comuniunea si tangenta cu sufletul de echipa si arta. Asta iti va reimprospata starea de bine, aspectul fizic si bineanteles iti va aduce multe cunostinte. Noi sperante si o alta serie de energii, mai pline de viata, suflu. Iar realizarea obiectivelor, viselor ti se va asterne ca si niste sanse absolut naturale in fata-ti!

MUNCA

Inca mai e o perioada in care ai nevoie de multa energie, putere de inventie ca sa iti efectuezi munca bine. Cu brio ba chiar! Tot ce faci trebuie sa mearga pas cu in pas cu viitorul. Cu tehnologiile. Cu informatiile in masa! Dar mai ales cu valul acela social, care trebuie sa schimbe minti, domenii stiintifice. Sau pur si simplu sa faci o munca legata de descoperiri, programistica si alte descoperiri socio/economico/universale. Inca te poti trezi cu tot felul de idei trasnite, cum sa iti realizezi munca. Tot felul de reinnoiri la birou. In cadrul colectivului de munca. Te poti intilni cu dorinta de ati schimba directia de activitate. Dar una peste alta inovatiile si noul legate de servici, job intr-un fel sau altul sunt necesare. Pentru a te forma ca si directie profesionala!


BANI

Anul asta il resimti unul concentrat pe ideia de a face bani. Da, bani munciti din greu ai putea spune, chiar! Insa numai dupa o astfel de perioada, de-a dreptul rigidizata vei putea afirma cu mindrie ca esti un/o bun/a profesional/ista si ca ti-ai pus o temelie rigida a ceea ce se numeste sursa de castig in viata ta! Chiar daca ai un simt acut al banilor si atragi intr-un mod miraculos banii partenerului de cuplu. Anul asta s-ar putea sa resimti o usoara zgarcenie a celui de linga tine. Sau pur si simplu o limitare de fel. Chiar si asa vei sesiza abia dupa acest an, ca astea te-au intarit si ti-au dat aripi sa faci banii tai. Pe surse/talente si capacitati proprii innascute. Sau acumulate de-a lungul timpului!

RELATII

E un an mai bun relational! Din motiv ca devii mai deschis la cei/cel de linga tine. Mai putin taciturn. Si nu atit de rigid, ca si cel anterior. E un an care iti poate aduce o mare sansa in a te simti iubit/a, protejat/a. E o perioada prolifica pentru a te face auzit/a mai ales din punct de vedere carieristic, vocational. E momentul in care descoperi noi prieteni in viata ta. Extrem de pretiosi. Care sa iti aduca mari bucurii in destinul tau. E vremea cind legi amicitii, legaturi de breasla. Te infiltrezi in companii mari, in asociatii vaste, in organizatii de oameni mari, impostanti. Acum steaua norocoasa iti surade in acest sens. Iar asta iti poate aduce noi idei de facut bani. Sau pur si simplu prietenii te vor ajuta in aceasta directie. Acest sector deci pe tot parcursul acestui timp este mai plin de promisiuni, mai mult ca niciodata!


MOD DE VIATA

Vei duce clar, un mod de viata mai activ! Chiar foarte activ. E o perioada in care energia, dar mai ales entuziasmul te va misca ca si un propulsator imens inainte. Te va ajuta sa iti creezi o stare mai buna a sanatatii. A starii personale. Te va face mai plin/a de sperante, mai plin/a de optimism. De unde si o capacitate mai mare si mai benefica la nivel fiziologic! Un an chiar foarte bun la acest capitol, pe toata durata acestuia!

ZICALA ANULUI

Zicala anului este: ,,Pentru a avea succes, ai nevoie de o singura sansa!,,