Horoscop 2016 Taur


Horoscop 2016 - GENERAL

Anul asta este un care pe linga munca si rutina obisnuita, iti aduce si placerea de a trai. Dar mai ales de a iubi, crea. Daca este sa vorbim despre o directie generala si despre niste planificari exacte, daca iti doresti de foarte mult timp copii, anul asta este unul prolific. Iti poti planifica atit tematica legata de urmasi, crestere a acestuia, dar si a elaborarii unui proiect major creativ. Cum ar fi o lucrare in acest domeniu. Sa incepi sa mergi la niste cursuri de dansuri, sport sau alte ocupatii re/creative. Care pe linga ca iti vor scoate in exterior calitatile native, te vor relaxa. Si iti vor da si o stare buna a sanatatii pe parcursul intregului an.

MUNCA

Anul asta se anunta un an in care inveti sa muncesti din placere. Nu ca nu ai face-o continuu, totusi aceasta perioada iti aduce sansa sa cistigi maxim din entuziasm. Sa scoti avantaje si bani dintr-o ocupatie strins legata de niste talente pe care le posezi. Si de care trebuie sa dai dovada, ca le minuiesti la perfectie. Cam asta Jupiter din Fecioara pe casa 5 iti va aduce, dintr-una cu Nodul Nord Lunar. Multa consecventa, munca si perfectiune dovedita in acest sens. Iti poti dezvolta niste talente curative. De jovialitate spirit-corp. Acum interesele pentru afacere, te vor face sa iti retransformi niste teorii din temelii. Cert este una, odata cu parcurgerea etapelor puse in fata ta acest an, vei deveni mai evoluat. Mai ales ca si viziune, stare creativa si financiara!


BANI

Anul asta este cu multe cadouri pentru tine. Mai ales daca vei sti sa combini placutul cu utilul. Si anume, sa-ti pui in functiune niste atu-uri, niste talente, niste calitati, o ocupatie care iti creaza placere. Si care te face fericit. Dar care mai ales iti ofera sansa sa avansezi ca si profesionist/a. Porbabil iti vei descoperi inclusiv si calitati de predare a unor materii. Sau te vei angaja in a-ti mari numarul membrilor de familie. Astfel, probabil te vei acomoda cu etapa de graviditate, crestere a pruncului si a unui cistig combinat cu aceasta perioada si aceste oportunitati. Care ti le ofera aceasta! Relatia cu bancile, taxeel, impozitele, banii surveniti din parteneriate. Sau banii directii a celui/lor de linga tine, cumva vor fi mai limitati. Ca si suma sau oportunitati. Asta iti vor dezvolta intr-un mod surprinzator calitati afaceriste. Cu care te vei mindri si vei obtine rezultate frumoase pe viitor!

RELATII

Ca si perspectiva relationala, constringerile din anul trecut nu se mai pun in discutie. Acum totul este mai lejer. Mai plin de perspectiva si oportunitati. Dragostea, starea de iubire si entuziasm care te va misca acest an, surprinzator insa iti va oferi foarte multa energie. Astfel, incat sa depasesti foarte multe piedici. Dar mai ales greutati si incercari. Acum este bine in cazul in care iti doresti, catotul sa mearga exact asa cum ti-ai planificat, sa pui la punct, intrebarile legate de bani. Castig, afaceri. Surse financiare si altele de acest gen. Totul va fi in legatura directa cu capacitatea da de a te supune acestor reguli. Intre afectiune si materialism. Mai mult ca atit, emotiile vor avansa la un asa nivel incit aparitia unei odrasle va fi ca si o binecuvintare cuplului tau!


MOD DE VIATA

Anul asta cu siguranta va fi un an foarte si foarte activ. Plin de energie pozitive, optimism si moemente frumoase. Ce poate fi mai frumos, decit senzatia de amorezare?! Dar mai ales dorinta de a da nastere unui prunc?! Asta iti va spori starea de bine, te va face prolific in multe directii de viata. Dar mai ales, iti va conferi o stare de sanatate buna. Sau chiar foarte buna! Este bine sa armonizezi energiile in acest sens, intre a oferi si a primi: afectiune, materialisme, senzatii s.a. de acest gen. Un an per total superb din multe puncte de vedere pentru tine!

ZICALA ANULUI

Zicala pentru tine anul asta este: ,,Nimic nu e mai frumos decit sa iubesti, sa fii iubit si sa dai nastere iubirii!,, si ,,Ce-i in mana nu-i minciuna!,,.