Horoscop 2016 Varsator


Horoscop 2016 - GENERAL

Se poate dovedi un an de-a dreptul transformator. E unul pe care il simti ca va trebui sa te scoata la suprafata, din propria cenusa. Sa te faca sa te autodepasesti. Totusi atentie la insistentele mult prea active in aceasta directie. S-ar putea sa iti creeze probleme, mai ales la nive; de imunitate. Sau pur si simplu emotionale. E un an in care resentimentele sunt foarte active. E un an in care ti se pot trezi mai multi ,,demoni,, la suprafata. Cand te intilnesti fata in fata cu ei. Si alegi ori sa ii faci sa lucreze pentru tine, ori sa ii stirpesti odata si pentru totdeauna. Atentie jumatatile de masura nu vor fi posibile sub nici o forma! De aceea va trebui sa te inarmezi cu mai mult calm, consideratie, dar mai ales cu intelegerea ca uneori destinul ne impune sa parcurgem perioade de restriste. Anume ca sa ne faca mai puternici, mai rezistenti. Dar mai ales sa scoata la suprafata calitati inemaginabile. Pe care nici nu le gindeai ca le aveai inmagazinate in tine. E un an al incercarilor esentiale, dar si al transformarilor pe masura!

MUNCA

Este inca odata un an in care munca este esentiala. Totusi s-ar putea sa o vezi trecuta in domenii colective acum. Comparativ cu peiroada anului trecut. Cind insistenta pe realizarea propriei persoane era mai importanta. Acum inveti sa colaborezi in coelctiv, gasca, asociatii. Asa cum tinzi de altfel sa o faci in modul ideal. Acum ti se vor trece ca si printr-o sita prieteniile, amicitiile. Mai ales ceel din domenii ca si profesia. Vei invata insa sa iti selectezi pe parcurs pe cei cu care iti vei dori sa colaborezi mai mult. Sau de la care ai numai urmari si impacturi pozitive. E vremea autoimpunerii. Dar mai ales a unei munci facute cu mai mult risc poate!?


BANI

E un an foarte bun pentru investitii de tot felul. Un an in care poti extrage imense beneficii din asocieri. Avind acces dierct la banii celor asociati cu tine. Dar mai ales in cazul in care alegi sa et casatoresti, s-ar putea sa fie o asociere prolifica si benefica. Facuta pe interese. Dar mai ales financiare, materiale. S-ar putea sa te trezesti tot anul asta, cu o mostenire. O scriere de testament. Mina in mana insa cu pierderea cuiva, a ceva drag. Care facea parte din viata ta. E o perioada in care ai o insistenta inemaginabila pe transformarea energiilor inetrioare, in cele materiale. Daca vei sti sa iti focusezi perfect aceste stari vei obtine rezultate pe masura. Fara dubii!

RELATII

Se anunta un an in care totul se retransforma! Inclusiv si relatiile in viata ta. Sau cel putin cei de linga tine vor avea parte de o ciuruire prin testul de rezistenta diabolic, la greutati. Si momente in care vei face teribile scene de gelozie, posesivitate. De dragul crizelor adeseori. Te poti trezi fata in fata, cind moartea la figurat ori propriu iti poate bintui acest domeniu al vietii tale. Va trebui sa inveti sa pretuiesti mai mult, odata cu niste pierderi. Odata cu niste asumari. Insusiri sau pur si simplu cu niste crize, care te vor scoate la un an alt nivel. Mai ales personal, insa cu urmari la nivel de cuplu!


MOD DE VIATA

Este un an in care vei avea un ritm de viata extrem de concentrat, intens, nebun, crispat adeseori. De aceea o doza imensa de energie vei avea nevoie sa iti curga prin vene. Pasiunea, intensitatea emotiilor va fi cea care te va misca inainte. Va fi un an mai ales perfect pentru ati depasi propriile puteri. Vei avea tendinta sa te pui fata in fata cu extremele. De aceea mare atentie la armonizarea starilro interioare, echilibrarea energiilor. La insusirea tehnicilor de eliberare. Respiratie si tot felul de momente de relaxare, care sa te ajute sa treci peste piedici si vremurile complicate

ZICALA ANULUI

Deviza acestui an este: ,,Tot ce nu te ucide, te intareste!,,.